Personal training

U verdient het om een gezonde, energieke en fitte versie van uzelf te worden

Personal Training zoals het hoort te zijn: professionele begeleiding, persoonlijke aandacht, doelgericht trainen in een functionele gym, en resultaten die er toe doen. U vindt het in de personal training studio van Rob’s Personal Training in Stellendam!

Trainen op maat

Personal Training is een structurele, één op één functionele fitnessbegeleiding door een gediplomeerd Personal Trainer. Door de persoonlijke begeleiding blijft u gemotiveerd en kunt u gericht werken aan uw eigen doelen. Aan de hand van de kennismaking waarin een aantal onderwerpen zoals uw doelstelling, persoonlijk- en medisch verleden, levensstijl, lichaamshouding enz. wordt bekeken, zal een ‘op maat gemaakt’ trainingsprogramma voor u worden samengesteld.

  1. Duo Personal Training
  2. Small group training
  3. 50+ fitles
  4. Bootcamp training

Persoonlijk

Iedereen is uniek en heeft een eigen levensstijl, achtergrond en fysieke gesteldheid. Bij Rob’s Personal Training krijgt u persoonsgerichte aandacht en mentale coaching. Ook besteedt u precies de tijd die nodig is om uw hoogst haalbare doelen werkelijkheid te laten worden. Hierbij zijn training, voeding, rust en motivatie minstens even belangrijk. Op de lange termijn resulteert dit in een mentaliteitsverandering waar u écht wat aan heeft.